Κεντρική Πλατεία ΛΑΥΡΙΟΥ. Λίστα με ΟΛΑ τα ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ από το ΛΑΥΡΙΟ προς ΚΕΑ και ΚΥΘΝΟ και αντίστροφα, ΣΥΝΟΛΙΚΑ, (ανά ΕΒΔΟΜΑΔΑ). Το Ιστορικό και πλήρως Ανανεωμένο ΛΑΥΡΙΟ, σε 360° ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΑ ΟΛΑ τα ΤΗΛΕΦΩΝΑ για το ΛΑΥΡΙΟ ΟΛΑ τα ΤΗΛΕΦΩΝΑ για το ΛΑΥΡΙΟ

Επιτακτική η ΔΙΑΣΩΣΗ-αξιοποίηση των ιδιαίτερα σημαντικών Ιστορικών Μνημείων της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ.

Φωτογραφίες της ανακαινισμένης πλατείας του Λαυρίου, με τα 2 ωραιότατα συντριβάνια, που ολοκληρώθηκε στο τέλος του Καλοκαιριού του 2008, (σχεδόν μαζί με την διαμόρφωση της εισόδου, από τον κόμβο της ΔΕΗ), που άλλαξαν την εικόνα της όμορφης πόλης.
Καλοκαίρι του 2010, έγινε Υπογειοποίηση των καλωδίων της ΔΕΗ, νέα μεγαλύτερα και όμορφα Πεζοδρόμια με ράμπες, ομοιόμορφα ωραία στέγαστρα κλπ. Επισκεπτόμενοι το ΛΑΥΡΙΟ, θα εκπλαγείτε ευχάριστα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ερασιτεχνικό Πρόγραμμα Κοινοχρήστων σε Excel, Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
Πανοραμική Φωτογραφία Photosynth: Λιμάνι και Δημαρχείο ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ
Πανοραμική Φωτογραφία Photosynth: Το Αρχαιότερο Πέτρινο Θέατρο Θορικού
Πανοραμική Φωτογραφία Photosynth: Τεχνολογικό και Πολιτιστικό Πάρκο ΛΑΥΡΙΟΥ, στις παλιές εγκαταστάσεις των Μεταλλείων της Γαλλικής Εταιρείας και...
Evi's Κόσμημα Πλεκτό JOVE (Χειροποίητα Πλεκτά Κοσμήματα με Νήματα, Χάντρες και Ασημένια στοιχεία).
Παραμονές Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς 2010, στην ΚΕΡΑΤΕΑ, σε Αρχαιολογικό χώρο, κηρυγμένο ως Τοπίο Ιδιαίτερου Φυσικού Κάλλους, με 3.000 χιλιόμετρα πλημμυρισμένες Μεταλλευτικές Στοές, Παράνομα και Βίαια, επιχειρείται ένα ΕΓΚΛΗΜΑ, στολισμένο με Ψέματα και Σκουπίδια. Ενημερωθείτε σφαιρικά και μη δέχεστε την Παραπληροφόρηση. Δεν τρελάθηκαν ξαφνικά Χιλιάδες φιλήσυχοι κάτοικοι της Λαυρεωτικής, χωρίς Κομματικούς διαχωρισμούς, που αγωνίστηκαν περισσότερο από 4 μήνες, μέρα-νύχτα, με κρύο & βροχή.