"Ανέπνευσε" Οξυγόνο Καθαριότητας, η Παραλία "ΟΞΥΓΟΝΟ".

Μετά το "γόπινγκ" (όπως το ονόμασε η "Ρένα Κ.") στις 7-8-2011, στην πανέμορφη Παραλία "ΟΞΥΓΟΝΟ" Λαυρίου, είχαμε αλυσιδωτές εξελίξεις που οδήγησαν στην "μεταμόρφωσή" της και σε "Αρχοντική" Παραλία, αφού ..."η Καθαριότητα είναι μισή Αρχοντιά".
Στις φωτογραφίες βλέπετε τον Καθαρισμό, από ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, που είχαν το χρόνο. Επίσης φαίνονται κάποια από τα έργα που έκαναν οι Χειμερινοί Κολυμβητές (με τον "Πρόεδρό" τους) και κυρίως ένας κύριος Στέλιος, που με Μοναδική ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ και ..."Ποντιακό (;) εργατικό πείσμα", επί 2 εβδομάδες καθημερινά και με δικά του έξοδα, πέτυχε το ακατόρθωτο: "ένας Κούκος, ΕΦΕΡΕ την Άνοιξη" στην Παραλία "ΟΞΥΓΟΝΟ", δίνοντας μαθήματα Κοινωνικής Προσφοράς, Ανιδιοτέλειας και Αλληλεγγύης.
Αν και δεν ξέρω τη δουλειά του, προτείνω στο Δήμο Λαυρεωτικής και στον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου, να τον προσλάβουν μόνιμα ή Εποχιακά ή να του δώσουν (αν ενδιαφέρεται) μια Άδεια Καντίνας ή χρήσης χώρου, για να μετατρέψει τις Παραλίες σε "Λαυρεωτική Ριβιέρα" ή να εντοπίζει και να αποκαθιστά άμεσα, προβλήματα όλων των χώρων ευθύνης τους.
Τέλος και μια άσχετη φωτογραφία, από το Λιμάνι, που πιστεύω θα ευαισθητοποιήσει αυτούς που πρέπει. Παρεπιπτόντως, πριν λίγες μέρες έκανα αντιτετανικό και πήρα αντιβίωση, από γρατζούνισμα σκύλου.
Επεξεργασία 27-8-2011: Μετά από 20 ολοήμερες προσπάθειες, κυριολεκτικής "μεταμόρφωσης", της Παραλίας "ΟΞΥΓΟΝΟ", έμαθα τελικά ότι ο "δράστης" είναι όντως Πόντιος και ονομάζεται Στέλιος Νικολαΐδης.
Κανείς από τους λουόμενους, όλη μέρα, κάθε μέρα, δεν πίστευε ότι δεν πληρώνεται για αυτή τη δουλειά. Νόμιζαν όλοι, ότι τον έβαλε ή ο Δήμος Λαυρεωτικής ή ο Οργανισμός Λιμένος Λαυρίου.
Μήπως, τώρα που είναι επίκαιρη η Λιβύη, με τα πολλαπλά ονόματα των κατοίκων της, (εκτός από την ονομασία της Παραλίας ως "ΟΞΥΓΟΝΟ" και "Χειμερινών Κολυμβητών"), πρέπει να δώσουμε και το όνομα: Παραλία "Στέλιου Νικολαΐδη"; Όλες οι Φωτογραφίες, με ένα κλικ εδώ.